Tafel Reserveren

Openingtijden:
We zijn nu open van woensdag tot en met maandag van 8.30 tot 22.30
op dinsdag zijn we gesloten!

Onze sandwiches en gerechten worden vers bereid met goede, eerlijke en veelal huisgemaakte producten. Neem een kijkje op de kaart welk lekkers wij te bieden hebben. Mocht je speciale wensen hebben m.b.t. gerechten, dan horen we dat uiteraard graag! Wij komen graag aan je wensen tegemoet.

ONTBIJT

Brood, garnituur, croissant met roomboter en confiture, boerenyoghurt met vers fruit, ei naar keuze; gekookt, scrambled, sunny side up, verse jus, koffie of thee.

Boerenyoghurt – vers fruit, honing en muesli: 5,75

Ovenverse croissant – roomboter en jam 3,50

American pancakes –  ahorn siroop: 6,-

Speciale koffies zoals latte of cappuccino: +0,75

LUNCH

Verse salades


SALADE CAPRESE 11,-

Met italiaanse buffelmozzerella, tomaat, basilicum, balsamicodressing en croutons.

SALADE MET VERSE GROENE ASPERGES 12,-
Boyonneham, krieltjes, ‘little gem’, gekookt ei en hazelnoot.

SALADE MET WARME GEITENKAAS 11,-
Honing, granny smith en walnoten.

Brood

BLT 9,-
sandwich met gegrilde spek, tomaat, sla en mayonaise.

BROOD MET HUISGEMAAKTE ROSBIEF 9,-
Olijfmayonaise, geroosterde pijnboompitten, rucola en italiaanse parmigiano.

BROOD MET GEROOKTE ZALM 7,75
Zalm, avocado, ingemaakte rode ui en huisgemaakte mosterdmayonaise.

CLUB DE SALON 9,50
Gebakken kippendij, krokante spek, zoetzure cherrytomaat, huisgemaakte mayonaise, avocado crème en ingemaakte rode ui.

BROOD MET OUDE REYPENAAR KAAS 7,-
Rinse appelstroop en knapperige rucola.

HAMBURGER VAN SCHOTSE HOOGLANDER 15,-
Briochebroodje, gekarameliseerde uiencompote, oude reypenaar kaas, huisgemaakte friet en frisse salade.

CROQUE MADAME 8,-
Sandwich met ham, dijonmosterd, bechamel en 2 gepocheerde kippeneitjes, gegratineerd met parmezaanse kaas.

EGGS BENEDICT 8,-
Sandwich met ham, 2 gepocheerde kippeneitjes, luchtige hollandaise saus, verse kruiden en salade.

TOSTI IN ROOMBOTER GEBAKKEN MET HAM EN KAAS 7,-
Uitsmijter met Brood (ham & Kaas 8,- / gerooKte zalm 9,- / rosBief 8,-)

BROOD MET VAN DOBBEN KROKETTEN 8,50
Mosterdmayonaise en salade.

12 UURTJE 9,50
Broodje gebakken ei, courgettesoep met crème fraîche, broodje kroket.

Voor de Kinderen

BROOD MET NUTELLA OF JAM 3,-
VAN DOBBEN KROKET MET HUISGEMAAKTE FRIET  6,-
BROODJE EI 5,-

Soep

SOEP VAN DE DAG MET BROOD 8,-

Lunch Specials

VIS VAN DE DAG 19,-
VLEES VAN DE DAG 21,-

DINER

Voor/Starters

Steak tartaar van Simmentaler rund Thaise stijl
citruselementen,  crème van pinda, papaya, ingelegde beukenzwammen, zoetzure komkommer en gepofte wilde rijst  12

Licht gerookte Noordzee kabeljauwfilet
bereidingen van verschillende soorten  bloemkool, gebrande hazelnoot, Granny Smith, saus van beurre noisette  12

Huisgemaakte cannelloni
met een vulling van witte biet en jonge geitenkaas, dille en een velouté van rode bieten 12

Ceasar salade
gegrilde kippendij, langzaam gegaard Livar spek,  little gem, ansjovismayonaise, zoetzure cherry tomaat, crème van avocado, krokante parmezaan, croutons 12

 

Hoofd

Gebakken heilbotfilet
crème van zoete aardappel, komkommer, gefermenteerde venkel oesterblad, saus van miso 22

Gebraden eendenborst
gepofte en zoetzure ui, huisgemaakte zuurkool en een gevogelte jus met longpepper  22

Langzaam gegaarde Ierse rundersukade
krokant gebakken, bospeen, cantharellen, prei, saus van pastinaak  21

Portobello a la Wellington
knolselderij van de Big Green Egg, zoetzure knolselderij met een saus van Hollandse bospaddenstoelen  21

Chef’s menu

3 gangen/course 38,50
4 gangen/course 44,50
5 gangen/course 51,50

 

Na

Huisgemaakt sorbetijs van blauwe bessen
ingemaakte blauwe bessen, yoghurt crumble, creme van peterseliewortel, marjoraan 11

Bereidingen van pure en witte Callebaut chocolade
huisgemaakt roomijs van spekkoeklikeur, gel van pandanblad en geconfijte citroenschil 12

Kaasplateau
selectie van 5 soorten kaas uit het seizoen, dadel compote en notenbrood 14,50

 

 

Tafel Reserveren

We bozorgen lunch tussen 12.00 en 17.00 en borrelhappen tussen 16.00 en 19.00 Hide This

We bozorgen lunch tussen 12.00 en 17.00 en borrelhappen tussen 16.00 en 19.00

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten